HKliving – 70’s keramiek: latte mok (verschillende dessins)

7,95

Afmetingen: 7,5×7,5x13cm

Geschikt voor de magnetron en vaatwasser.

 

 

HKliving - 70's keramiek: latte mok - wonen en lifestyle webshop no28wonen
HKliving - 70's keramiek: latte mok (verschillende dessins) 7,95

       

 

VERZENDKOSTEN 4,95
  • Voor bestellingen, binnen Nederland, wordt € 4,95 in rekening gebracht. Pakketten die groter of zwaarder zijn dan reguliere pakketten vallen buiten dit tarief; hiervoor kunnen hogere kosten voor doorberekend worden.
SNELLE VERZENDING
  • Zodra we de bestelling én betaling ontvangen hebben, versturen we de order binnen 1-2 werkdagen via de verzendservice van PostNL of DHL.
AFHALEN IN DE WINKEL
  • Het is ook mogelijk om uw order direct af te halen in de winkel

HKliving – 70’s keramiek: latte mok (verschillende dessins)

Deze latte mokken komen uit de populaire 70’s servies van HKliving. De mokken in seventies stijl zijn stuk voor stuk uniek, doordat ze met de hand zijn afgewerkt. Wij zijn in ieder geval fan van het 70’s keramiek.
Misschien ben je net begonnen met het sparen van het HKliving keramiek of ben je al wat jaartjes druk aan het sparen. Voor iedere verzamelaar blijft het een uitdaging om de mooiste match bij elkaar te verzamelen. Houd je van mooie kleurtjes; volop keuze. Of houd jij het liever in een tint; ook dan zijn er volop mogelijkheden. En ieder seizoen komen er weer nieuwe items bij; zo leuk! Dus verzamelen maar al die mooie mokken, kommen en borden

Extra informatie

Kleur: (nog niet geselecteerd)

Arctic, Bomb, Frost, Grass, Lake, Mars, mud, Patina, Peat, Reef, Saturn, Tropical