HKliving – Padded kussen retro wave

29,95

Afmetingen: 40 x 30 cm

Materiaal: 100% Polyester

Slechts 3 resterend op voorraad

HKliving - Padded kussen retro wave 29,95

       

 

VERZENDKOSTEN 4,95
  • Voor bestellingen, binnen Nederland, wordt € 4,95 in rekening gebracht. Pakketten die groter of zwaarder zijn dan reguliere pakketten vallen buiten dit tarief; hiervoor kunnen hogere kosten voor doorberekend worden.
SNELLE VERZENDING
  • Zodra we de bestelling én betaling ontvangen hebben, versturen we de order binnen 1-2 werkdagen via de verzendservice van PostNL of DHL.
AFHALEN IN DE WINKEL
  • Het is ook mogelijk om uw order direct af te halen in de winkel

HKliving – Padded kussen retro wave

Het gestructureerde oppervlak van het kussen, rijk aan ingewikkelde, gewatteerde details, roept de luxe en gedurfde expressies van de jaren 70 op, waardoor het het perfecte stuk is voor degenen die de combinatie van kunst, geschiedenis en functionaliteit waarderen. Het unieke ontwerp heeft zachte rondingen en geometrische vormen, een eerbetoon aan het tijdperk waarin design zich losmaakte van de beperkingen van traditie. Het kussen is een veelzijdig stuk dat naadloos past in een reeks interieurs, van mid-century modern tot eigentijds chic. Laat dit kussen de brug zijn tussen de tijdloze charme van het verleden en de strakke verfijning van het moderne leven.