K’willem in huis – De Willem kandelaar – Wit

129,95

Materiaal: Staal

Kleur: wit

Afmeting: h 50 – breedte 20cm

 

 

Slechts 1 resterend op voorraad

K'Willem de Willem kandelaar no28wonen.nl
K'willem in huis - De Willem kandelaar - Wit 129,95

         

 

VERZENDKOSTEN 4,95
  • Voor bestellingen, binnen Nederland, wordt € 4,95 in rekening gebracht. Pakketten die groter of zwaarder zijn dan reguliere pakketten vallen buiten dit tarief; hiervoor kunnen hogere kosten voor doorberekend worden.
SNELLE VERZENDING
  • Zodra we de bestelling én betaling ontvangen hebben, versturen we de order binnen 1-2 werkdagen via de verzendservice van PostNL of DHL.
AFHALEN IN DE WINKEL
  • Het is ook mogelijk om uw order direct af te halen in de winkel

K’willem in huis- de Willem kandelaar – Wit

Deze handgemaakte kandelaar staat prachtig en zorgt voor een feestelijke sfeer. Een klassiek model in een eigentijds jasje. Deze jubileum kandelaar is een eerbetoon van Esther aan haar vader `Willem; een echte jubileumuitgave. Hij komt goed tot z’n recht op de eettafel tijdens een etentje, of bv op een wat lagere salon- of bijzettafel.

Ken je ook de prachtige kandelaars waar K’willem in huis bekend mee geworden is? Prachtig ranke kandelaars; ieder object is uniek.

Alle woonobjecten van K’willem in huis zijn handgemaakt door vader & dochter, zorgvuldig en met liefde. Hiervoor wordt restmateriaal uit de staal industrie gebruikt. De productie en het poedercoaten gebeurd door de mensen van ‘Ons bedrijf” in Veenendaal door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe mooi is dat? Wij ondernemen graag maatschappelijk betrokken.

 

Extra informatie

Kleur

wit, zwart

Kleur

Wit, Zwart