K’willem in huis – de bijzetter – wit

149,99

  • Kleur: wit
  • Afmeting: h 50 cm; Ø 22 cm  

Slechts 1 resterend op voorraad

'k willem in huis de bijzetter no28 wonen en lifestyle
K'willem in huis - de bijzetter - wit 149,99

       

 

VERZENDKOSTEN 4,95
  • Voor bestellingen, binnen Nederland, wordt € 4,95 in rekening gebracht. Pakketten die groter of zwaarder zijn dan reguliere pakketten vallen buiten dit tarief; hiervoor kunnen hogere kosten voor doorberekend worden.
SNELLE VERZENDING
  • Zodra we de bestelling én betaling ontvangen hebben, versturen we de order binnen 1-2 werkdagen via de verzendservice van PostNL of DHL.
AFHALEN IN DE WINKEL
  • Het is ook mogelijk om uw order direct af te halen in de winkel

K’willem in huis- de bijzetter – wit

Deze mooie en handige bijzettafel is handgemaakt en een uniek object. Ook verkrijgbaar in het zwart. Heel makkelijk; je pakt m makkelijk op en zet m bij je fauteuil of bank. Deze tafel is gemaakt van gepoedercoat staal en is ook geschikt voor buiten.

Ken je ook de prachtige kandelaars waar K’willem in huis bekend mee geworden is? Prachtig ranke kandelaars; ieder object is uniek.

Alle woonobjecten van K’willem in huis zijn handgemaakt door vader & dochter, zorgvuldig en met liefde. Hiervoor wordt restmateriaal uit de staal industrie gebruikt. De productie en het poedercoaten gebeurd door de mensen van ‘Ons bedrijf” in Veenendaal door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe mooi is dat? Wij ondernemen graag maatschappelijk betrokken.