K’willem in huis- de mini boom – zwart

149,99

Kleur: zwart

Afmeting: h 80cm

Slechts 1 resterend op voorraad

K'willem in huis- de mini boom - zwart 149,99

       

 

VERZENDKOSTEN 4,95
  • Voor bestellingen, binnen Nederland, wordt € 4,95 in rekening gebracht. Pakketten die groter of zwaarder zijn dan reguliere pakketten vallen buiten dit tarief; hiervoor kunnen hogere kosten voor doorberekend worden.
SNELLE VERZENDING
  • Zodra we de bestelling én betaling ontvangen hebben, versturen we de order binnen 1-2 werkdagen via de verzendservice van PostNL of DHL.
AFHALEN IN DE WINKEL
  • Het is ook mogelijk om uw order direct af te halen in de winkel

K’willem in huis- de miniboom – zwart

Deze handgemaakte mini boom staat prachtig en zorgt voor een feestelijke sfeer.  Ook verkrijgbaar in het wit. Deze boom is mooi met enkele ornamenten maar ook is het een prachtig object. ook geweldig leuk bijvoorbeeld met sieraadjes aan te hangen in de slaapkamer.

Ken je ook de prachtige kandelaars waar K’willem in huis bekend mee geworden is? Prachtig ranke kandelaars; ieder object is uniek.

Alle woonobjecten van K’willem in huis zijn handgemaakt door vader & dochter, zorgvuldig en met liefde. Hiervoor wordt restmateriaal uit de staal industrie gebruikt. De productie en het poedercoaten gebeurd door de mensen van ‘Ons bedrijf” in Veenendaal door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe mooi is dat? Wij ondernemen graag maatschappelijk betrokken.