Urban Nature Culture – bananen blad

24,95

Material: banana leaf
Size: 40 x 95 cm

 

Slechts 3 resterend op voorraad

www.no28wonen.nl urban nature culture bananaleave
Urban Nature Culture - bananen blad 24,95

       

 

VERZENDKOSTEN 4,95
  • Voor bestellingen, binnen Nederland, wordt € 4,95 in rekening gebracht. Pakketten die groter of zwaarder zijn dan reguliere pakketten vallen buiten dit tarief; hiervoor kunnen hogere kosten voor doorberekend worden.
SNELLE VERZENDING
  • Zodra we de bestelling én betaling ontvangen hebben, versturen we de order binnen 1-2 werkdagen via de verzendservice van PostNL of DHL.
AFHALEN IN DE WINKEL
  • Het is ook mogelijk om uw order direct af te halen in de winkel

Urban Nature Culture – bananen blad

Ma Urban Nature Culture is trots om samen te werken met de Industree Foundation. De afgelopen 17 jaar hebben Neelam Chhiber en haar Industree Foundation een groot verschil gemaakt in de strijd van India tegen armoede en werkloosheid. Door fabrieken dicht bij hun huis op te zetten en lokale ambachtslieden uit te nodigen om te produceren voor de creatieve industrie, hebben ze het inkomen van meer dan 30.000 vrouwelijke ambachtslieden in India en Afrika verdrievoudigd. Terwijl ze hun kunsten, vaardigheden en culturele erfenis vieren, helpt Industree hen hun ambachtelijke vaardigheden te gebruiken en hen uit de armoede te halen. Door samen te werken met verschillende grote bedrijven hebben ze veel bekwame vrouwen geïntegreerd in de wereldwijde industrie. Een van de mooie producten die deel uitmaakt van de samenwerking van UNC met Industree, is de Planta Da Praia. Het maakte al deel uit van de collectie van vorig jaar – en ziet nu een nieuwe zus. Terwijl de schors van de bananenboom is gebruikt voor sommige manden van UNC, is de Planta Da Praia het eigenlijke bananenblad. Normaal gesproken gaan deze bij de oogst van het fruit verloren. Maar deze blaadjes zijn veel te mooi om weggegooid te worden en voegen een sereen, natuurlijk item toe aan je interieur.